JE wilt dus weten wat jouw bezoekers doen op je website, daarvoor stel je verschillende cookies in op je website. Daarnaast vind je het ook belangrijk dat de bezoekers van jouw website ook weten wat ze kunnen doen op jouw website. Het lijkt erop dat er geen goede stijging komt. Voor ons is het interessant om te zien wat voor mooie werkzaamheden naar voren komen voor de klanten. Het is ook enorm belangrijk dat je deze klant weer weet te vinden. Dit is waar remarketing een grote rol speelt. Je biedt de klanten weer een mogelijkheid om gemakkelijk terug naar jouw website te komen door het gebruik van remarketing.

Is dit legaal?

In deze tijd merken we toch wel een beetje dat privacy toch wel steeds belangrijker en een gevoelig onderwerp wordt. Het lijkt erop dat er totaal geen mogelijkheid is om hier een goed gesprek over te houden. De gesprekken blijven vaak kort en komen niet tot een goed einde. Het is aan de regering om te kijken of remarketing de privacy wet overtreed. Alleen op die manier kunnen we eindelijk beslissen of we deze techniek als legaal of illegaal moeten beschouwen.  Het wordt allemaal ook steeds een stukje moeilijker.

Nieuwe methodes binnen marketing

Het is ook nog best een nieuwe manier van marketing en de regering heeft op dit moment dus ook niet genoeg kennis over dit specifiek vakgebied. Het zou dus ook wel een beetje raar zijn als zij hier mee aan de haal zouden gaan. Het lijkt erop dat er nog lang niet genoeg informatie beschikbaar is over dit aspect. Hopelijk wordt het voor ons ook interessant om te zien hoe dit precies in zijn werking gaat. Het blijft altijd toch wel een beetje aftasten en kijken wat de mogelijkheden zijn voor de mensen binnen de regering en degene die daar een mening over hebben.