Heb je al plannen gemaakt dit jaar voor de zomervakantie? Er is van alles mogelijk. Ga je op vakantie met het vliegtuig naar het buitenland? Of blijf je lekker in Nederland? In deze blog delen we enkele vakantie ideeën met je!

Op vakantie naar Ibiza

Wel naar het buitenland maar wil je niet te lang in het vliegtuig zitten? Ibiza heeft alles wat je zoekt! Ibiza is een Spaans eiland op nog geen 2,5 uur vliegen vanaf Nederland. Ibiza is doorgaans altijd zonnig en heeft alles wat je zoekt. Of je nu een feestganger bent of juist op zoek naar rust. Feestgangers kennen het eiland van populaire nachtclubs zoals Ushuaïa, Amnesia of Pacha. Ben je juist op zoek naar rust? Ibiza kent vele prachtige plekken waar je helemaal tot rust komt. Bezoek Es Vedra en neem plaats op één van de vele strandjes die Ibiza rijk is.

In Nederland op vakantie? Blijf dichtbij huis!

Geen zin om naar het buitenland te gaan? Dat is ook helemaal niet nodig! Nederland heeft tal van prachtige plekken waar je vakantie kunt vieren. Bezoek bijvoorbeeld de Veluwe. Op zoek naar een vakantiehuis op de Veluwe? Bezoek: huisje huren Veluwe.

Op vakantie met de auto

Zit je graag in de auto? Neem je auto mee naar het buitenland en maak een mooie roadtrip! Bij een roadtrip zit je veel in de auto, maar dat is juist mooi. Je reist door binnen- en buitenland en komt in korte tijd veel te zien. Een roadtrip is leuk om te ondernemen met meerdere vrienden.