Een office manager is een manusje van alles en daarom cruciaal op ieder kantoor. Een office manager opleiding volgen om deze functie ergens te kunnen vervullen is daarom geen gek idee. Een office manager opleiding bereid je goed voor op de functie van office manager. Deze functie kun je in grote en kleine bedrijven vervullen. Soms is er een team van office managers en soms ben je als enige de verantwoordelijke voor deze functie. Ook het uiteindelijke salaris zal verschillen per bedrijf. Ook hangt dat natuurlijk af van je ervaring en opleiding.

Twee-in-één

De office manager opleiding van Fabius opleidingen is een vervolgopleiding van de administratief medewerker opleiding. Je volgt dus twee opleidingen opeenvolgend. Je krijgt daar dan ook twee diploma’s voor. Als je de examens tenminste haalt. In totaal duurt de office manager opleiding iets meer dan een jaar en bestaat deze uit 45 lessen. De eerste 30 lessen volg je de administratief medewerker opleiding. Hier leg je een cruciale basis voor verschillende mogelijke vervolgopleidingen. Daarna volg je nog 15 lessen verdieping voor office manager.

Lessen

De lessen van de office manager opleiding van Fabius opleidingen beginnen of om 9 uur in de ochtend of om 7 uur in de avond. Ze worden op verschillende locaties in Nederland gegeven. Er zijn meer dan 50 locaties waar je Fabius opleidingen kunt volgen. Iedere les duurt 3 uur. Je bent dus om 12 uur of om 10 uur klaar met je les. Daarnaast maak je nog huiswerk en de rest van de week kun je zelf invullen. Je leest alles over de office manager opleiding op deze pagina.