Wil jij deze zomervakantie met je kinderen naar een luxe vakantiepark Nederland, maar heb je geen idee waar je het zoeken moet? Dan is dit artikel echt wat voor jou. Wij hebben hier namelijk drie vakantieparken uitgelicht die luxe zijn en waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. En dat allemaal in eigen land!

luxe vakantiepark nederland

Hof van Saksen

In het plaatsje Nooitgedacht in Drenthe vind je dit luxe vakantiepark in Nederland. Terwijl jij in je eigen sauna tot rust komt, kunnen je kids ravotten bij de recreatievijver of spelen bij de waterspeeltuin. Is het minder weer? Dan kunnen ze ook naar het indoor zwembad met de grootste waterglijbaan ter wereld! Hoe gaaf is dat! En dat is allemaal te vinden op dit luxe vakantiepark in Nederland

Hof van Salland

Ook Hof van Salland is een superleuk en luxe vakantiepark in Nederland en perfect voor kinderen. De accommodaties hebben allemaal eigen wellness voorzieningen en je kunt daar dus heerlijk relaxen. De kinderen kunnen naar het verwarmde buitenzwembad die tevens bezit over een zonneweide of ze kunnen naar de speeltuin. Hebben ze daar genoeg van? Dan kun je ze meenemen naar het nabijgelegen pretpark. 

Buitenhof De Leistert

Dit luxe vakantiepark in Nederland ligt in het Limburgse plaatsje Roggel. Het vakantiepark bevat een subtropisch zwembad, een roeivijver met strand, een waterspeeltuin en bowlingbaan! De vakantiewoningen in dit luxe vakantiepark in Nederland bevatten een sauna, zonnebank, terras en zelfs een bubbelbad! Hoe lekker is dat!